Ga naar de inhoud
Verschillende schuurmachine merken

Beste Schuurmachine Merken van 2024

Je kunt in bouwmarkten en gespecialiseerde gereedschapswinkels verschillende schuurmachine merken kopen. Elke merk heeft zijn eigen kwaliteit en een aparte prijsklasse. Zo zijn bepaalde merken geschikt voor de huis en tuin klussers, maar er zijn ook bepaalde merken die juist weer geschikt zijn voor de professionals. 

Weet je nog niet zeker welk merk het beste bij jou past? Hieronder hebben we verschillende merken beschreven die je helpen om je keuze een stuk eenvoudiger te maken. 

Verdien je bijvoorbeeld je brood als professional, dan doe je er slim aan om te kiezen voor een schuurmachine merk dat bekend staat om zijn kwaliteit componenten en garantie. Je komt dan automatisch uit bij Makita, Festool of Milwaukee. 

Ben je een persoon die soms maar wat kleine klusje doet in of rondom je huis, dan kun je weer beter terecht bij merken zoals Black en Decker of Powerplus. 

Schuurmachine merken

Hieronder vind je een lijst met verschillende schuurmachine merken (geen specifieke volgorde). Wil je nu meer weten over een bepaald merk? Klik dan op de “Lees meer” knop om direct naar de juiste pagina te gaan. 

1. Bosch

Wie kent het merk Bosch niet? Bosch levert al tientallen jaren verschillende soorten gereedschap voor zowel professionals en doe-het-zelvers. Zo is Bosch Blauw geschikt voor de professionals en Groen voor de doe-het-zelvers. 

2. Makita

Makita is een ander bekend schuurmachine merk. Het Japanse bedrijf richt zich vooral op het ontwerpen, ontwikkelen en het verkopen van kwalitatief goed gereedschap voor zowel klus als tuin. 

3. Festool

Festool staat bij de professionals bekend als kwaliteitsgereedschap. Bij dit Duitse merk ligt de focus op een goede stofafzuiging, kwaliteitsonderdelen, power en goede garantievoorwaarden.

4. Milwaukee

Milwaukee is een Amerikaans merk dat een ontzettend breed assortiment heeft aan reguliere en professionele gereedschap. Zo is hun Fuel lijn uitermate geschikt voor de professionele klussers. 

5. Metabo

Metabo is ook een Duits bedrijf dat diverse soorten robuuste, krachtige en ergonomische professionele gereedschap maakt voor zowel voor klussen als tuin.

6. DeWalt

Een ander bekend merk is de Amerikaanse DeWalt. Dit bedrijf maakt verschillende soorten elektrische gereedschap en handgereedschap voor de bouw en de houtbewerkingsindustrie.

7. Black & Decker

Black & Decker is onder klussers een heel bekend merk. Het merk heeft dan ook een breed assortiment aan verschillende soorten elektrisch gereedschap zoals verschillende Black & Decker schuurmachines.

8. Powerplus

Een ander bekend merk onder klussers is Powerplus. Powerplus maakt verschillende soorten gereedschap van budgetvriendelijk tot krachtige tools voor intensief en langdurig gebruik.

9. Einhell

Einhell is begin zestiger jaren ontstaan in Duitsland. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een bekend merk van betaalbaar gereedschap voor klussers en tuingereedschap. Einhell heeft verschillende schuurmachines in hun assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *