Ga naar de inhoud

Milwaukee boormachines vergelijken

Ben je op zoek naar goede of professionele boormachines? Dan zit je helemaal goed bij Milwaukee. Het is een Amerikaans bedrijf dat in 1924 te Wisconsin is opgericht. Het bedrijf heeft een assortiment van gewone en professionele gereedschappen zoals de Milwaukee boormachine.

Milwaukee staat dan ook bekend om hun innovatieve ideeën, kwaliteit en uitstekende service. Mocht je op zoek zijn naar een goede boormachine van het merk Milwaukee, lees dan dit artikel goed door. 

Vergelijk alle Milwaukee boormachines

Milwaukee boormachine soorten

Zoals gezegd biedt Milwaukee verschillende soorten gereedschappen aan voor de doe-het-zelvers of professionals. Bij Milwaukee heb je de keuze uit accuboormachines, klopboormachines, slagmoersteutels en boormachines met stofafzuiging.

Dit gereedschapmerk vind je niet altijd bij een gewone bouwmarkt zoals Gamme of Praxis, maar wel bij gespecialiseerde gereedschapwebshops met een groot assortiment.

Milwaukee accuboormachine incl. klopfunctie

Ben je op zoek naar een goede accuboormachine voor de dagelijkse klussen in en rondom het huis? Dan is de Milwaukee M12 BPD-202C 12V een aanrader.

De accuboormachine is krachtig en ligt met een gewicht van 1.2 kg (incl. accu) en een maximale lengte van slechts 190millimeter heerlijk in de hand. De maximale koppel van deze accuboormachine is 30 Nm waarmee je tot 22 millimeter dik in hout kunt boren. Voor metaal en metselwerk is dit 10 millimeter.

De ingebouwde brandstofmeter en Led-verlichting zorgt voor meer dan genoeg licht op de meer donkere plekken. Ook om de accuduur hoef je geen zorgen te maken. Bij deze Milwaukee boormachine krijg je twee keer Li-ion 2.0 Ah accu’s meegeleverd die de REDLITHIUM-ION accu technologie bevatten. Dankzij de snellader zijn de batterijen in 40 minuten weer helemaal opgeladen.

De individuele accucelbewaking helpt weer bij het optimaliseren van de werkduur en de duurzaamheid van de accuboormachine. Dit geeft je 20% meer vermogen en werkt zelfs nog bij temperaturen onder -20 graden Celsius. Een ander pluspunt van deze accu’s is dat je deze ook kunt gebruiken bij andere Milwaukee producten die dezelfde accu’s ondersteunen. 

De Milwaukee M12 BPD-202C 12V wordt naast de 2 Li-ion accu’s geleverd met natuurlijk een oplader, een handige opbergkoffer en een draaghaak. De accuboormachine is verkrijgbaar voor een bedrag van zo’n rond de 200 euro.

Milwaukee professionele accuboormachine (M18 FUEL)

Ben je een professional en ben je op zoek naar een krachtige Milwaukee accuboormachine, dan kom je automatisch uit bij de Milwaukee M18 FUEL lijn. Onze keuze is gevallen op de M18 FPD2–502X. 

Deze professionele accuboormachine kent namelijk een hoger vermogen, heeft een koolborstelloze motor voor zware toepassingen en heeft een maximale koppeling van 135 Nm. Met deze boormachine boor je dan ook gaten van maar liefst 89 millimeter in hout, tot 16 mm in staal en steen.

Dankzij de ingebouwde brandstofmeter, de lengte van 175 millimeter en een heldere LED-verlichting maakt de professionele accuboormachine het mogelijk om in kleine en donkere plekken te werken. 

De REDLINK Plus intelligentiesysteem levert een geavanceerde digitale overbelastingsbeveiliging voor zowel de accuboormachine als de accu. De individuele accucel bewaking optimaliseert ook hier de werkduur en de duurzaamheid van de accuboormachine evenals de accu zelf. 

Ook heeft de M18 FPD2-502X een ingebouwde brandstofmeter en een heldere Led-verlichting zodat werken in minder goed verlichte omgevingen nog steeds heel goed gaat. 

De Milwaukee M18 FPD2-502X wordt geleverd met twee Li-ion 5.0 Ah accu’s, een snellader en een handige HD-opbergbox. Mocht je andere Milwaukee M18 apparatuur hebben, dan kun je de bijgeleverde accu’s ook hierbij gebruiken.

Garantie Milwaukee

Standaard krijg je 2 jaar garantie op je Milwaukee boormachine. Wel biedt Milwaukee de mogelijkheid om je garantie met 1 jaar te verlengen bovenop de standaard 2 jaar garantie.

Dit doe je door na aanschaf je Milwaukee boormachine te registreren. Na het registreren wordt er een certificaat verstrekt die je als Pdf-bestand kunt downloaden. Mocht je boormachine of accu binnen de garantieperiode van 3 jaar defect raken, dan wordt deze gratis gerepareerd. 

Voor meer informatie over de garantievoorwaarden en welke defecten onder garantie vallen raden we je aan om deze PDF goed door te nemen.