Ga naar de inhoud
De beste boormachine merken

De Beste Boormachine Merken van 2024

Wanneer je op zoek bent naar een goede boormachine kom je in winkels en op internet niet alleen verschillende types tegen, maar ook verschillende boormachine merken

Om je op weg te helpen naar de voor jou best passende boormachine hebben wij hieronder verschillende merken opgesomd die allemaal kwalitatieve boormachines maken voor professionele klussers als voor klussen in en rondom je huis. 

Professionals die op zoek zijn naar kwalitatieve en professionele boormachines kunnen het beste terecht bij merken zoals Festool, Bosch Blauw of Milwaukee. Doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een goede boormachine voor zwaarder boor- of schroefwerk kunnen weer beter terecht bij merken zoals DeWalt, Makita, Bosch Groen en Metabo.

Ben je op zoek naar een boormachine voor lichtere klussen zoals het ophangen van een lamp of schilderijtje dan zijn de merken zoals PowerPlus en Black en Decker weer meer geschikt voor je.  

Welk merk boormachine is het beste?

Hieronder vind je een lijst met de beste boormachine merken die je overal in de winkels en op het internet terugvindt. Ze nemen dan ook niks voor niks een plekje in de beste verkochte boormachines. 

Bosch

Bosch levert al jarenlang goed klusgereedschap voor zowel doe-het-zelvers als professionele klussers. Zo is Bosch groen voor de doe-het-zelver bedoeld en is Bosch blauw voor de veeleisende professionele klusser.

Makita

Makita is in Nederland en België al ruim 40 jaar een begrip. Het bedrijf richt zich voornamelijk op het ontwikkelen, verkopen en het leveren van goede service op verschillende soorten gereedschappen voor elk type klusser.

DeWalt

De Walt is een Amerikaans bedrijf wat elektrisch gereedschap en handgereedschap ontwikkeld voor de bouw en de houtbewerkingsindustrie. Ze staan dan ook bekend als een bedrijf dat kwalitatief en goed gereedschap maakt.

Festool

Festool staat bekend om zijn high-end en professioneel klusgereedschap uit Duitsland. De focus bij de producten van Festool liggen op goede stofafzuiging, kwaliteit onderdelen, power en garantieservices. 

Milwaukee

Milwaukee is een Amerikaans bedrijf dat in 1924 is opgericht. Het bedrijf heeft een breed assortiment van reguliere en professionele gereedschappen in hun herkenbare rood witte stijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *