Ga naar de inhoud

Beste lasapparaat 2023

Als je op zoek bent naar het voor jou beste lasapparaat, kan het lastig zijn om te bepalen welk apparaat het beste bij je past. Er zijn namelijk veel verschillende lasapparaten op de markt, met elk hun eigen voor- en nadelen. Daarnaast zijn er ook verschillende lastechnieken, die je moet overwegen bij het kiezen van een lasapparaat.

Om je bij je zoektocht te helpen, hebben we een aantal van de beste lasapparaten op de markt op een rijtje gezet. Bovendien vind je verder op deze overzichtspagina handige informatie over lasapparaten, merken en meer.

Wat is het beste lasapparaat?

Zoals je waarschijnlijk weet zijn er verschillende type lasapparaten met elk zijn eigen voor en nadelen. Hieronder vind je een handige overzicht van de beste lasapparaten per type.

Lasapparaat voor beginners

Wanneer je als beginner wilt gaan leren lassen dan heb je de keuze uit verschillende elektrode lasapparaten. Dit type lasapparaat is geschikt om alle soorten staal en RVS te lassen.

Maar welke elektrode lasapparaten zijn nu echt geschikt voor beginners? Klik op de knop hieronder en kom alles te weten.

Onze keuze: HBM 200ARC

HBM 200ARC Elektrode lasapparaat
Bekijk onze keuze op HBM-machines

Lasapparaat voor thuis

Ben je op zoek naar een goed lasapparaat voor thuis om staal, aluminium of een ander metaal te lassen? Dan heb je de keuze uit elektrode, MIG/MAG of TIG lasapparaten.

Maar welke lasapparaten zijn nu goed voor thuisgebruik? Klik op de knop hieronder en we vertellen je er alles over.

Onze keuze: Soldatech TL200 ACHG

Soldatech TL200 ACHG
Bekijk onze keuze bij Bol.com

MIG / MAG lasapparaat

Wil je serieuzer aan de slag met lassen, dan heb je de keuze uit diverse MIG / MAG lasapparaten. Dit type lasapparaat is geschikt voor allerlei soorten staal en RVS.

Maar welke MIG / MAG lasapparaten zijn nu goed? Klik op de knop hieronder en kom er alles over te weten.

Onze keuze: HBM 200 CI

HBM 200 CI
Bekijk onze keuze bij HBM-machines

Wat is een goed merk lasapparaat?

Als je op zoek bent naar een goed lasapparaat, is het belangrijk om een merk te kiezen dat bekend staat om de kwaliteit van zijn producten. Er zijn veel verschillende lasapparaatmerken op de markt, dus het kan lastig zijn om te bepalen welk merk het beste bij je past. We hebben voor jou een aantal van de beste lasapparaatmerken op een rijtje gezet.

Meer interessante artikelen over lassen en lasapparaten